Тв новини

Шевал Сам получила нервен срив, когато продуцентът й казал, че „Опасно изкушение“ може да има и 7-и сезон


Неочаквана новина за феновете на известния сериал “Опасно изкушение”. Въпреки обещанието да направим финал в края на този телевизионен сезон, историята вероятно ще има продължение. Вече шест поредни сезона сериалът “Опасно изкушение” продължава да предизвиква интереса на турската и световната публика. През септември, когато се състоя премиерата на 6-ия сезон на популярния проект Medyapim, беше официално обявена и информацията, че сериалът ще направи своя финал през май, като най-накрая ще сложи край на невероятно вълнуващата история за женска конфронтация и интриги. Това беше потвърдено от актьорите на “Опасно изкушение”, по-специално Еда Ече и много уважавани публикации, цитирайки телевизионния канал и компанията-производител.

Въпреки това, според известната журналистка Бирсен Алтунташ, отличните рейтинги на шестия сезон накараха продуцента Фатих Аксой да мисли за възможността за продължаване на сериала. Въпреки че решението все още не е взето, обаче е възможно сериалът да бъде продължен в седми сезон. През лятото е планирано и заснемането на филм, който ще бъде пуснат в дигиталната платформа Disney Plus. Остава само да изчакаме какво решение ще вземат телевизионният канал и продуцентът на проекта.

Съобщава се, че Шеввал Сам почти е имал нервен срив от новините за седмия сезон на „Опасно изкушение“.

Актрисата, която по-рано заяви, че не иска да остарее в този проект, изрази позицията си пред Фатих Аксой и напрежението между тях се засили.

Припомняме също, че първоначално Шевал щеше да напусне проекта след сезон 5 и Ендер трябваше да умре при инцидент.

Продуцентът на проекта мисли за удължаването му и да направи сезон 7.

Но все още не е ясно как точно Аксой ще направи това, тъй като Еда Едже и  самата Шевал Сам лично заявиха, че искат да участват в други проекти и е малко вероятно да се съгласят да продължат в „Опасно изкушение“.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.