Тв новини

„Опасно изкушение“ с нов пети сезон от 1 февруари

Хитовият сериал „Опасно изкушение“ продължава с нов пети сезон в ефира на bTV. Стартът е на 1 февруари (сряда) от 20:00 ч. само ден след големия финал на четвърти сезон, чиято развръзка ще бъде белязана от смъртта на двама от главните герои след взрив в имението. Абонатите на VOYO отново ще имат възможност да следят епизодите на сагата в аванс – 7 дни преди ефир.

Предстоящият пети сезон на най-гледаната драматична поредица както у нас, така и в южната ни съседка, обещава вълнуващи и заплетени сюжетни линии, както и нови персонажи, изиграни от именити актьори.

В центъра на историята продължава да бъде динамичната връзка на Йълдъз (Еда Едже) с харизматичния бизнесмен Чаатай (Берк Октай), която развълнува милиони зрители пред малкия екран по целия свят. След като Йълдъз разбира, че любимият ѝ я мами, е готова да отвърне на удара. За да си отмъсти, тя сключва брак с бащата на любовницата на Чаатай, с което предизвиква поредица от непредсказуеми събития.

Едно от новите попълнения в актьорския състав на „Опасно изкушение“ е Биран Дамла Йълмаз, която влиза в ролята на Кумру – претендентката на Йълдъз за сърцето на Чаатай. Биран е позната на българските зрители с превъплъщението си на Нехир в друг хитов турски сериал – „Бараж“. В ролята на новия съпруг на Йълдъз – Доан, пък ще видим Мурат Айген (Джан от „Завинаги“, Танджу от „Доктор Чудо“, Еврен от „Бодрумска приказка“.

Любов, страст и лъжи се преплитат в сюжета на хитовия сериал „Опасно изкушение“, а първокласният актьорски състав и качествената игра обещават вълнуващи вечери в ефира на bTV.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.