Актьори

Селин Йенинджи имаше възможността да види резултатите от успеха си в Америка!


Успешната актриса Селин Йенинджи присъства на гала турската драма, организирана в рамките на Content Americas, където ще бъде отбелязан успехът на турските телевизионни сериали в Латинска Америка и по света.

Селин Йенинджи, която постигна голям успех с образа Сание, който изобрази в телевизионния сериал „Имало едно време в Чукурова“, се превърна в едно от най-търсените имена както в телевизионни сериали, така и във филми през последните години.

Носителката на награди актриса Селин Йенинджи, която участва в много национални и международни панаири и организации за популяризиране на новите проекти на своята продуцентска компания SY Production, този път се появи в Америка.

Турска драматична гала, организирана в рамките на Content Americas, панаирът на съдържание, проведен в Маями Даунтаун Хилтън, се проведе в Темпъл Хаус в Маями Бийч. Музиката на вечерта с домакин Universal Cinergia Dubbing и водещ Лурдес Стивън (Al Rojo Vivo) е поверена на Мурат Евгин.

Селин Йенинджи

Имена от цяла Латинска Америка и Турция, включително издатели, дистрибутори, канали, продуценти, писатели, актьори, представители на пресата и индустрията, се събраха на премиерата.

Успешната актриса стана свидетел и на исторически момент в Маями, където присъства на турската драматична гала Yeninci.

Yeninci, които имаха шанса да гледат момента на изстрелване на живо, докато цяла Турция беше залепена за техните екрани, каза: „Беше голяма чест да стана свидетел на космическото пътуване на първия турски астронавт Алпер Гезичи, което беше началото на Турция космическо приключение, с живи очи. Още една моя мечта се сбъдна поради интереса ми към новите разработки и технологии.“ „Случи се“, каза тя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.