Тв новини

Откраднати мечти – Епизод 171 (Ето какво ще видим) 29-ти януари


Хюлия осъзнава, че ако Улвие се събуди, с нея и Мелис е свършено. Злодейката звъни на сестра си и я заставя по-скоро да открие бележката.

Йомер иска Мерием да го заведе в болницата, за да види леля Улвие.

Мелис отива в детската стая на Йомер, отваря папката му с рисунките на гърба на една от тях открива записаното от Улвие…

Мелис е шокирана, когато прочита, че господарката е написала, че Ефе е жив, а Хюлия и Мелис са съучастнички в престъпления.

Докато Мелис чете записката, някой влиза в детската стая на Йомер. Оказва се, че това е Левент. Малко след това идва и Йомер, който си взима рисунката обратно от ръцете на Мелис.

Злодейката се обажда на сестра си и я информира какво пише на бележката. Хюлия ѝ нарежда да унищожи доказателството час по-скоро.

Йомер оставя рисунките си в хола и отива при кака си. В този момент Мелис успява отново да отмъкне компрометиращото доказателство, но Мерием се връща заедно с Йомер и тя се принуждава да го върне, за да не буди подозрения.

Айше хваща Доган да проверява телефона ѝ. Пита го какво търси, а той ѝ отвръща, че е искал да види снимките на Оя и Джемил. Айше лично му ги показва, изтъквайки какъв негодник е съпругът ѝ.

Айше се извинява на Доган, че го е поставила в неудобна ситуация пред Джемил, като му е заявила, че двамата се обичат и ще се оженят.

В същото време Джемил започва да губи надежда, че ще си върне Айше, и сваля брачната си халка.

Йомер сяда да рисува заедно с Левент. Мелис остава шокирана. Злодейката симулира, че си е харесала една от рисунките на момченцето (с признанията на Улвие), и го моли да ѝ я подари. Йомер обаче ѝ отговаря, че все още не е завършена.

Собственикът на ресторанта на Сафие и Нериман им съобщава, че е решил да продаде помещението. Сафие отива в банката с намерението да изтегли заем, но кандидатурата ѝ за кредит е отхвърлена.

Мерием разглежда рисунките на Йомер и попада на тази, на чийто гръб е записаното от Улвие. Мелис е напът да се побърка…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.