Тв новини

Рибарче – Епизод.8 (Ето какво ще видим)


Новият 8-ми епизод от сериала Рибарче ще бъде при вас от 20:00 ч. в петък, 11 ноември. В последния епизод; Вечерята на Суна и Сейран с Фуат и Ферит ще завърши с неочаквана изненада. Гледайте трейлъра на 8-ми епизод на Рибарче тук …..

Сериалът, режисиран от Бурджу Алптекин и написан от Мехмет Баръш Гюнгер, е рекорден филм, подписан от OGM Pictures, чийто първи епизод беше излъчен на 23 септември 2022 г. Рибарче отново успя да седне на върха с най-новия трейлър освободен. Трейлърът, гледан от повече от 1 милион души, включва сцените на ревност на Сейран и Ферит. С участието на Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир и Четин Текиндор, сериалът започна да получава все по-добри рейтинги с течение на времето.

Ферит и Суна се целуваха публично. Последният трейлър на сериала, който чупи рекорди в социалните мрежи и Youtube, е гледан от 1,7 милиона души. В последния пуснат трейлър; Видя се, че Сейран и Ферит са сключили сделка. Докато Сейран каза, че би искала да продължи университета, ако спечели това споразумение, Ферит каза, че иска дете. Признанието на Ферит пред майка му, че ревнува Сейран, доказва, че любовта започва лека-полека. Беше събитие, че Ферит целуна Суна в нощта, когато Сейран свиреше на пиано…

Успешната поредица от петъчните вечери, Yalı Çapkını. Голям шок имаше в последния трейлър на сериала, в който Бурджу Алптекин седна на режисьорския стол, а в главните роли участваха Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир и Четин Текиндор. От една страна Ферит започва да ревнува Сейран. За сметка на това целуна по-голямата сестра на Сейран Ферит. Тези, които гледаха трейлъра бяха шокирани…

Суна целуна Ферит! Новият трейлър на епизода, който публиката очакваше с нетърпение, беше много изненадан. Ферит, който започва да изпитва нещо към Сейран, признава на майка си, че я ревнува. В края на трейлъра Суна, която танцуваше с Ферит, целуна Ферит.

Нещата се усложниха в Рибарче. След като Юсуф каза, че Сейран ме обича тази седмица в сериала, между двамата избухна битка. Майка му попита Ферит: „Сине, ти нормален ли си?“ тя попита. Ферит отговори: „Ревнувам“. В края на трейлъра Суна и Ферит танцуваха в една нощ, в която Сейран свиреше на пиано. Неспособна да сдържи сълзите си, Суна целуна Ферит.

Какво ще видим Рибарче – Епизод.8?

Юсуф си намира работа в имението, като казва, че е далечен роднина на Сейран. Ферит, от друга страна, много се ядосва от тази ситуация и предлага да прекарат целия ден със Сейран, за да поговорят какво се случва. Фуат продължава да работи със Суна. Посещението на Халис Ага при Казъм предизвиква отварянето на стари тефтери с Хатуч. Вечерята на Суна и Сейран с Фуат и Ферит ще завърши с неочаквана изненада.

Резюме на Рибарче – Епизод.8

Когато Ферит казва на Сейран, че Суна го е целувала през нощта, Сейран се ядосва много и въпреки че Ферит казва, че е невинен, тя не му вярва и го обвинява. Сейран; Когато научи, че майка й е болна, тя поема дъх с нея и остава при майка си през нощта. Ферит пък се възползва от ситуацията и излиза с Пелин. Докато Сейран иска от Суна сметка за целувката й с Ферит, Казъм се ядосва и прилага новия си план на практика за Суна.

В Рибарче, чиято продукция е поета от OGM Pictures и чиято история принадлежи на Гюлсерен Будайчиоглу; Докато Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир и Четин Текиндор поемат главните роли; Шериф Сезер, Гюлчин Сантърджиоглу, Емре Алту, Гьозде Кансу, Ерсин Аръджъ, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Bakerbay Serak, Cansuzuz В актьорския състав присъстват и имена като Гезер. Мехмет Баръш Гюнгер пише сценария на The Kingfisher, режисиран от Бурджу Алптекин.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.