Тв новини

Ето какво ще видим днес (20-ти октомври) в „Обещание“


Талаз се вбесява, че не може да намери телефона си. Подозира, че Джемре може да го е взела, но тя отрича. Преравя чантата ѝ, но не намира нищо. Джемре излиза навън и изважда мобилния от джоба на якето си. 

Йонджа телефонира на Рейхан и ѝ казва, че по-късно кола ще мине да я вземе от имението по заръка на Емир. 

Джавидан получава съобщение от Талаз, в което пише, че всичко е готово, за да се отърве от снаха си. 

Шехрие посещава Нарин и ѝ съобщава, че откакто си е тръгнала, синеочка вече не говори. Добавя, че лекарката е препоръчала Нарин да бъде неотлъчно до малката. 

Джемре си слага маска на лицето и взима дърво. Джавидан пристига в склада и Джемре я зашеметява. 

Рейхан е откарана пред една къща, където я чака Емир. В същото време идват Мерием и Хасан, а Емир обяснява на жена си, че това е къщата, в която майката и детето ще живеят. 

Емир е щастлив и дава на Мерием ключа от новия ѝ дом. Жената се разплаква и благодари. 

Оя предупреждава Нарин да не се възползва от състоянието на Масал, за да се върне в имението. 

Нарин отива в къщата и отключва с ключа си. Съобщава, че е дошла да види детето. Кемал я завлича до вратата и ѝ забранява да доближава Масал. Отваря и Нарин си тръгва. 

Джавидан бълнува името на Талаз и казва, че е донесла парите. Джемре взима чантата ѝ и я оставя заключена в отровната фабрика. Иска старата да си плати за всичко сторено и да умре сама, както заслужава. 

Джемре е навън и започва нарочно да хвърля камъни по вратата, за да събуди Джавидан. Моли да ѝ бъде отворено, но без резултат. 

Джавидан агонизира, а Джемре взима парите и напуска фабриката.

Джемре пише на Емир от телефона на Джавидан, в което съобщение се посочва, че заминава за чужбина при добър пластичен хирург, който ще оправи петната по лицето ѝ.