Тв новини

„Плен“ – нов турски сериал в България

ЕКСКЛУЗИВНО: Турският сериал „Плен“ (Esaret) предстои да започне у нас!

Драматичната сага на Karamel Yapım („Наследство“, „Обещание“, „Назови ме по име“) е закупена от българска медия и предстои да бъде излъчена.

„Плен“ стартира в Турция през ноември 2022 г. по Kanal 7, като в момента се снима и излъчва втори сезон.

От продуцентската компания обявиха, че наесен сериалът се завръща с трети сезон в южната ни съседка заради огромния си успех.

Главните роли се изпълняват от Дженк Торун („Опасни улици“, „Назови ме по име“) и Махасине Мерабет.

Участват още Али Яъз Дурмуш, Ямур Челик, Синем Карачобан, Первин Мерт, Бюлент Ергюн и други.

До момента са показани над 300 оригинални епизода по 60 минути.

Сюжет:

Орхун (Дженк Торун) е успешен бизнесмен, израснал в богато семейство, но без любов. Той живее заедно със своята сестра близначка Нихан, по-малката си сестра Нуршах, и студената им и дистанцирана майка Афифе.

Нихан заминава да работи като доброволка в Еритрея, но напоследък семейството ѝ не получава никакви вести от нея.

Орхун решава да потърси близначката си и да я върне у дома. Докато го прави, той се натъква на Хира (Махасине Мерабет) – бедно момиче, което живее като затворник в ръцете на трафиканти.

Когато научава, че Нихан е била отровена и убита от местна банда, Орхун се срива психически. Оказва се, че Хира е била накарана от бандата да отрови Нихан.

Орхун замисля зъл план за отмъщение – взима Хира със себе си у дома, но вместо да я спаси от живота на затворник, той прави нещата за нея още по-лоши.

Нещата се усложняват още повече, когато Афифе разкрива на сина си, че всъщност ги е лъгала за смъртта на баща им в продължение на години.

Орхун решава да се ожени за Хира, за да подлуди майка си, тъй като Афифе мрази хората с нисък статут.

Не пропускайте любовната история на Орхун и Хира – в премиерния за България сериал „Плен“!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.