Тв новини

„Наследство“: Селим тръгва към собствената си смърт

Сляп от ярост, Селим се опита да убие Яман

Дали Яман и Сехер, заедно с Юсуф, ще успеят да се измъкнат от това затруднено положение? Какво ще се случи със Селим след това?

Яман не се отказва от любовта си! В сериала Селим се отказва от убийството на Яман, но е решен да вземе Сехер със себе си. Причината му да не убие Яман е, че го използва като билет за бягство. В противен случай, за такъв обезумял човек, убийството на Яман би било неизбежно.

Докато Селим подготвя плана си за бягство, Яман прави всичко възможно, за да спаси Сехер и Юсуф. Усилията на Яман ще дадат положителен резултат. Макар и с трудности, те ще успеят да избягат от ръцете на Селим.

Злокобният край на Селим! Но всички тези злодеяния и лудории не спират Селим да ги преследва. Пред него се отварят два пътя:

Да избяга, да спаси живота си и да се скрие, или

да тръгне след Яман и да се приближи стъпка по стъпка към собствената си смърт.

Изборът на Селим е ясен от самото начало, както всички ние предполагахме. Селим ще тръгне към собствената си гибел.

В същото време вещицата Икбал продължава злодеянията си, за да се спаси. Икбал, опитвайки се да вземе Зия в плен, се стреми да затвърди позициите си в конака. Но неочакван човек ще й покаже кой е господар.

Този човек е Зюхал, когото тя е вкарала в затвора! Сестра й, нетърпелива за отмъщение, дебне подходящия момент.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.