Актьори

Озан Долунай се завръща на екран

Озан Долунай се завръща на екран! Един от най-известните турски актьори, спечелил тазгодишния сезон на онлайн-състезанието ни „Любима турска звезда“ за 2021 г., ще изненада многомилионните си фенове с нова роля. При това – партнирайки си с не по-малко популярни от себе си звезди…

31-годишният Озан ще вземе участие в новия сериал с участието на Хазал Кая и Буура Гюлсой в главните роли, за който информирахме по-рано миналата седмица. Долунай е подписал договор за участие в „Невъзможно“ (İmkansız) с продуцентската компания, реализараща го – Med Yapım. Именно на „Невъзможно“ бе сменено заглавието на сериала, обявен първоначално като „Оазис“ (Oazis). В интернет-пространството вече изтече и първият общ кадър на Хазал, Буура и Озан от снимачната площадка.
Напомняме, че последната актьорска изява на Озан Долунай, познат на българските зрители с ролите си в драмите „Висше общество“ (Yüksek Sosyete) и „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul), бе в интернет-сериала с Хазал Субашъ „Линията, която ни разделя“ (Bizi Ayıran Çizgi).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.