Актьори

Ипек Филиз Язъджъ оглавява „Огънят в нас“


Известна е актрисата, която ще изиграе главната женска роля в новия летен сериал „Огънят в нас“ (İçimizdeki Ateş). Както информирахме по-рано, новата романтична комедия на ATV ще бъде оглавена от младото име Атакан Хошгьорен. Коя актриса ще застане до него, партнирайки му?
Ипек Филиз Язъджъ е подписала договор за участие в „Огънят в нас“ с продуцентската компания, заставаща зад реализацията му – Fabrika Yapım. 20-годишната актриса, позната на българските зрители с ролите си в драмите „Семейни тайни“ (Babam ve Ailesi) и „Не пускай ръката ми“ (Elimi Bırakma), ще партнира на Атакан Хошгьорен в „İçimizdeki Ateş“, който ще се излъчва това лято по турската ATV.
Напомняме, че последната изява на Ипек Филиз Язъджъ бе в провалилата се драма, приключила само с 5 епизода – „До последния ми дъх“ (Son Nefesime Kadar). Тя доби международна популярност и с ролята си на Ъшък в интернет-сериала на Netflix „Любов 101“ (Aşk 101).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.