Актьори

Озан Долунай и Беррак Тюзюнатач си партнират в нов сериал


Озан Долунай се завръща на екран! Любимата турска звезда на България за 2021 г. предстои да оглави нов сериал, който ще стартира в Турция през втората половина на лятото – през август, и при успех ще продължи и през предстоящия телевизионен сезон 2022-2023 г. Кой е той и с коя актриса ще си партнира?
31-годишният Озан, когото у нас сме гледали във „Висше общество“ (Yüksek Sosyete) и „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul), е подписал договор с продуцентска компания Focus Film да участва в новия ѝ сериал с работно заглавие „Мечтите ми, баща ми и ти“ (Hayallerim Babam ve Sen). Той ще направи премиерата си през август. В него Долунай ще си партнира с не по-малко популярната си колежка Беррак Тюзюнатач („Езел“, „Край или начало“, „Великолепният век“ и „Божествено“). Режисьор ще бъде Джевдет Мерджан, а сценарист – Сърма Янък. Телевизията, по която ще се излъчва „Мечтите ми, баща ми и ти“, е KanalD.
Напомняме, че последната изява на Озан Долунай бе в провалилата се драма от есента на 2021-а година „Гост“ (Misafir).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.