Актьори

Джерен Морай се разведе


Джерен Морай се разведе! Една от най-самобитните и разпознаваеми турски актриси, която в България зрителите познават благодарение на ролите ѝ в „Мечтатели“ (Kavak Yelleri) и „Моят живот“ (O Hayat Benim), сложи край на брака си.
Джерен Морай се разведе! Една от най-самобитните и разпознаваеми турски актриси, която в България зрителите познават благодарение на ролите ѝ в "Мечтатели" (Kavak Yelleri) и "Моят живот" (O Hayat Benim), сложи край на брака си.
36-годишната Джерен се е развела по взаимно съгласие с вече бившия си съпруг Никко Брун. Двамата сключиха брак преди пет години, през лятото на 2017-а, в турския летен курорт Бодрум. За да могат да комуникират със зет си, родителите на Морай дори взимаха уроци по френски език. Причина за раздялата на актрисата с френската ѝ половинка е невъзможността им да поддържат брака си. Двамата са сложили край на връзката си, оставайки в добри отношения.
Напомняме, че последната изява на Джерен Морай на телевизионния екран в Турция бе в провалилата се романтична комедия от есента на 2021 г. „Лъжците и свещите“ (Yalancılar ve Mumları). В южната ни съседка тя е известна още от „Двор“ (Avlu), „Учител“ (Öğretmen) и „Обичайните заподозрени“ (Olağan Şüpheliler).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.