Актьори

Оя Унустасъ и Ахмет Тансу Ташанлар от „Вятърничав“ за любовта и годежа в реалния живот

Оя Унустасъ и Ахмет Тансу Ташанлар се запознават през 2011 г.

Отношенията им се задълбочават през 2012 г. и започват романтична връзка.

Двамата стигат дори до годеж, но след близо 3-годишна връзка се разделят по незнайни причини.

Въпреки това остават добри приятели и до днес, а през 2019 г. им се случва да работят заедно в сериала „Вятърничав“.

По-напред в епизодите героите им Азат и Гьонюл се влюбват и изживяват романс.

Оя е родена през 1988 г. в Истанбул, Турция. Завършва „Флейта“ в университета „Мимар Синан“. През 2013 г. влиза в Топ 20 на конкурса „Мис Турция“. Играе в поредиците „Бандата от Измир“, „Любов“, „Бял карамфил“, „Сърцето ми остана в Егейско море“, „Не сме невинни“, „Възкресението на Ертуурул“ и „Вятърничав“.

Ахмет е роден на 31 май 1984 г. в Анкара, Турция. Висок е 190 сантиметра и е зодия Близнаци. Като малък трябва често да се мести със семейството си, тъй като баща му е военен. През 1996 г. започва да учи актьорско майсторство в Театралния културен център в Бурса, но така и не завършва образованието си. През 2002 г. постъпва в Държавната консерватория със специалност „Театър“. Докато следва, участва в представления и постановки. Стартира филмовата си кариера през 2008 г. Участва в „Малки жени“, „Великолепният век“, „Бандата от Измир“, „Черни пари и любов“, „Майки и мащехи“, „Ти си моята родина“, Ямата“ и „Вятърничав“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.