Тв новини

Откраднати мечти – Епизод.1 (Ето какво ще видим) 18-ти април


Вижте какво ще се случи в еп.1 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 18 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием работи в пристанищно кафене и отглежда сама доведения си брат Йомер. Йомер е малко момче, което е отвлечено като бебе от дома на богато семейство и сега се отглежда от Мерием, която работи усилено, за да му осигури образование и да му купи лекарства.

Мерием води скромен и спокоен живот, но това е на път да се промени, когато баща ѝ, Дурмуш, е освободен от затвора. За Мерием завръщането на баща ѝ означава край на скромния ѝ, но спокоен живот. Той иска пари от дъщеря си и е бесен когато тя няма толкова колкото иска. Дурмуш също така напомня на Мерием, че Йомер не е неин брат. Той затваря Мерием и Йомер в стаята им и им взема всичките пари въпреки молбите на дъщеря си. Йомер успява да отвори ключалката.

Улвийе е възрастна жена в заможно семейство. Живее в красиво имение с по-големия си син Бахадир и съпругата му Хюля, която напълно е подчинила съпруга си. Двете жени не се харесват много. Изведнъж Улвие започва да има здравословни проблеми. Тя моли Бахадир да извика по-малкия му брат Левент вкъщи. Това не се харесва на Хюля.

Левент се обажда на брат си. Той му обяснява, че майка им е болна и иска да го види. Левент обещава да дойде на следващия ден. Улвийе е много щастлива. Хюля е бясна. Тя е притеснена, че Левент ще разбере всичко, което се случва в компанията. Бахадир я уверява, че щом Левант види, че майка му е добре, ще си тръгне. Улвие се прави на болна, за да накара сина си да се върне у дома. Единствената, която пази тайната ѝ, е доверената ѝ прислужница Айсел. Внезапното влошаване на здравословното състояние на свекърва ѝ предизвиква подозренията на Хюля.

След като се пребира у дома, Дурмуш открива таланта на Йомер да отваря ключалки и възнамерява да се възползва от него. Сестрата на Дурмуш, Нериман, се грижи за група млади сираци, принудени да работят на улицата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.