Тв новини

Без твоя поглед – Епизод.86 (Ето какво ще видим) 18-ти април


Алберто заявява на Марина, че ще се бори за нейната любов. Вижте какво ще се случи в епизод 86 на мексиканския сериал „Без твоя поглед“, който може да гледате от 20.00 ч. на 18 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Лукресия изхвърля в кошчето за боклук лекарствата, за които се твърди, че са откраднати от Марина от болничната аптечка. Лукресия успокоява Изауро. Той разкрива истинската си самоличност пред жената и заявява, че няма да се подложи на операция в болницата на баща ѝ. Той обяснява, че Марина също работи там, и не иска тя да го види. Тя предлага да го регистрира под фалшиво име.

Хилда предлага на Ванеса работа в семейния бизнес. Луис обяснява на Сусана, че дъщеря ѝ би спечелила най-много, ако Едсон не е оставил завещание. В качеството си на негова съпруга тя ще има право на половината от имуществото. Той я уверява, че дори Хилда да претендира за цялата сума, ще минат години, преди да я получи по съдебен път. Той ѝ напомня, че свекърва ѝ е привързана към Ванеса и затова ѝ е предложила гостоприемство в дома си.

Луис възнамерява да откупи прошката на Торибио. За тази цел той взема под наем къщата, в която живее старецът, за да му я предаде и да компенсира причинената му несправедливост. Лукресия се опитва да наклевети Марина пред баща ѝ и Алберто. Тя започва да ревнува още повече, когато Алберто се застъпва за бившата си съпруга. Алберто обвинява Марина, че го лишава от правото да узнае истината, която ще промени живота им. Той заявява, че ще се бори отново за нейната прошка и любов.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.