Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 37 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 37 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Гопика и Чираг работят заедно, за да разбият стената за да стигнат до Сакшам. Гопика е шокирана, когато открива, че Сакшам е в безсъзнание. Тя го вкарва в къщата и го моли да отвори очи. Кешав предлага да отведат Сакшам в болница, което плаши Гопика. Митхила я утешава, като я уверява, че Сакшам ще се възстанови. Гопика проверява пулса му и разбира, че той не диша.

Бързо тя прилага спешно изкуствено дишане, което съживява Сакшам. Митхила моли Чираг да донесе вода. Със сълзи на очи Гопика прегръща Сакшам, който също се разчувства. Митхила подава на Гопика чаша вода за Сакшам и го насърчава да пие. В един емоционален момент Сакшам разкрива, че е възнамерявал да ѝ признае чувствата си преди полунощ. Гопика отбелязва, че все още не е полунощ. Сакшам признава, че се е влюбил в нея, и обещава да бъде до нея завинаги.

Гопика се усмихва, отвръщайки на чувствата му. Тя му признава любовта си и изразява желанието си да бъдат заедно завинаги. Двамата се прегръщат, а Митхила и семейството са щастливи да станат свидетели на единението им. Чираг предполага, че е полунощ и е време да разрежат тортата. Митхила се съгласява. В този момент пристига Прия и наблюдава празненството.

В колата си Прия размишлява, че любовта към Сакшам я е изолирала и я е превърнала в престъпник. Междувременно Сакшам се вглежда в Гопика, която го пита какво гледа. Той отговаря, че се опитва да разбере какво не е успял да я види толкова дълго време. Той изразява благодарност за това, че тя е спасила живота му. Гопика приписва оцеляването му на намесата на Господ Кришна. Двойката споделя романтични моменти, като Сакшам се опитва да се сближи с Гопика, която се изчервява и игриво му избягва. Сакшам я държи за ръка, твърдейки, че не може повече да се отдалечава от него. Гопика срамежливо му отговаря.

Прия се заклева пред себе си, че утре ще спечели, след което си тръгва. Чираг влиза в стаята на Гопика и Сакшам, за да им съобщи, че полицията иска да говори с тях. Сакшам отказва, защото иска да прекара време с Гопика, но тя смята, че трябва да сътрудничат на полицията. Полицията обещава на семейство Моди скоро да залови Прия.

Гопика се извинява на Кешав за това, че му е повишила тон по-рано, и той ѝ прощава. Чираг моли Сакшам да подпише някакви документи, което предизвиква притесненията на Гопика относно документите за развод. Сакшам се опитва да успокои тревогите ѝ.

Аши отива при Митхила и я пита дали е заета. Митхила я пита дали иска да говорят за бизнес, който иска да започне. Тя казва „да“. Митхила отказва да я изслуша. Но Аши я моли да я изслуша. Тя предлага идеята за продажба на изхвърлена храна. Митхила изобщо не харесва идеята ѝ. Тогава Аши измисля друга идея. Тя пита дали може да стане организатор на сватби. Митхила казва, че ще поговори с нея за това по-късно.

Митхила казва на всички, че иска Сакшам и Гопика да се оженят отново, тъй като те са подписали документите за развод заради Прия. Тя възлага отговорността за тази работа на Аши. Аши се радва да чуе това и решава, че ще направи много добра подготовка за сватбата.

Теджал е преследвана от някакви главорези, които искат да й отрежат косата. Тя се скрива. Докато Митхила се чуди за кого Динеш взема храна. Тя се отправя към склада, за да разбере. Там тя вижда тайна врата.Теджал пита Рамила как може да заложи косата ѝ. Рамила ѝ казва, че е имала нужда от пари, затова го е направила.

Докато главорезите решават, че ще отрежат косите и на Рамила, и на Теджал. Теджал планира да се обади в полицията. Рамила харесва идеята ѝ. Митхила вика Минал и Кешав. Всички идват . Гопика пита Митхила какво се е случило. Митхила пита Меенал защо в магазина има тайна врата.

Сакшам казва, че трябва да отидат в склада и да проверят. Всички отиват към склада и виждат, че там няма врата. Тя е шокирана да види това. По-нататък тя си мисли, че първо трябва да ожени Сакшам и Гопика, а след това да разплита мистрии. След това казва на Аши да започне подготовката за сватбата. Чираг е запленен, когато вижда Аши да работи.

Митхила дава рокля на Гопика и казва, че иска тя да облече тази рокля на сватбата. Точно тогава там идва Сакшам и се опитва да види Гопика. Гопика се изплашва, като го вижда. Тя го моли да си тръгне. Митхила я пита какво се е случило. Гопика не казва нищо. Митхила си тръгва . Сакшам идва в стаята, за да види Гопика, и ѝ пее. Чираг и Аши споделят романтичен момент.

Гопика е погълната от домакинската работа, когато вниманието ѝ е привлечено от хартиено самолетче. Тя разбира, че е от Сакшам, който игриво го е хвърлил към нея. Лицето ѝ се озарява от усмивка. Междувременно Чираг е изненадан, когато забелязва номера на Прия, записан в телефона на Аши. Когато Аши се приближава, Чираг я разпитва за телефона и се съмнява, че тя продължава да поддържа връзка с Прия. Той се чуди защо Аши не е съобщила за това на полицията.

Аши разяснява, че номерът принадлежи на нейната приятелка Прия, която помага за планирането на меден месец за Сакшам и Гопика. Тя предлага на Чираг да се обади на номера, за да провери историята ѝ. Чираг се доверява на Аши и решава да не се обажда. Това успокоява Аши, която се е притеснявала от подозренията на Чираг. Макар че Чираг решава да запази доверието си в Аши, той вътрешно признава необходимостта да следи по-внимателно действията ѝ.

Когато Гопика се отправя към стаята си, Сакшам я пресреща и шеговито я разпитва за предишните ѝ връзки. Гопика признава, че преди е имала гадже на име Сакшам, което го забавлява.Той се кани да ѝ подари рози, но Митхила го прекъсва, поставяйки под въпрос защо е там, след като са били инструктирани да не се срещат. Гопика и Сакшам се чувстват неловко, но смехът на Митхила намалява напрежението.

Междувременно Аши се среща с Прия, която я търси за помощ. Аши обаче отказва, заплашвайки, че ще се обърне към полицията. Прия разкрива запис на уличаващите думи на Аши, оставяйки Аши шокирана. Прия предлага сделка ако тя ѝ осигури достъп до сватбата, за да може да се омъжи за Сакшам.

Аши си тръгва и неочаквано се среща с Чираг. Той я притиска да разкрие причината да е там. Точно когато Аши се кани да признае всичко, пристига друго момиче, което се представя за приятелката на Аши – Прия. Това кара Чираг да съжалява, че се е усъмнил в Аши, и той се извинява. След това фокусът се премества върху церемонията халди, където Сакшам е запленена от появата на Гопика. След това Митхила хвали Аши за безупречната подготовка на сватбата и предлага да подкрепи бизнес начинанията ѝ, което радва Аши.

Аши си мисли, че всичко в живота ѝ върви добре, но всичко може да се обърка заради Прия. Тя ѝ се обажда и казва, че не иска да ѝ помага. Но Прия я заплашва и казва, че ще разкаже истината на всички, ако не ѝ помогне.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.