Тв новини

“Игри на волята” 5 стартира този уикенд с 32-ма нови и свръхамбициозни участници


Остават броени часове до старта на най-очакваното и екстремно риалити в България. “Игри на волята” превзема телевизионния ефир този уикенд от 20:00 часа по NOVA.

Вечерите на 2-ри и 3-ри септември ще бъдат изпълнени със силна емоция и напрежение, които първите два епизода ще предложат на зрителите. Сред 32-мата, жадни за победа участници в сезон 5, има олимпийски медалист, рекордьор на Гинес и спортисти със световни, европейски и републикански титли. В битката за 100 000 лева ще видим още носителка на титлата Мис България, красавец, избран за топ модел на годината, командос от армията, футболен съдия, собственичка на успешен бизнес в САЩ и първия милионер в “Игри на волята”, който ще трябва да се приспособи към тежките условия.

Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева, която очаква своето второ дете, са подготвили седмица, изпълнена с предизвикателства за новите воини и важна битка още със стъпването им на Арената. Седмичните епизодите на екстремното риалити ще се излъчват в понеделник от 20:00 часа и от вторник до петък от 21:00 часа. А в събота от 20:00 часа ще има нов специален епизод, в който зрителите за първи път ще видят битка на Арената между едни от най-силните бивши участници от формата и претенденти за сезон 5, които обаче не са успели да преминат тежкия кастинг. Развитието на двубоя ще има много важна роля за новите племена, които ще трябва да залагат на своя фаворит и при правилен избор ще печелят предимства или облаги в играта. А за участниците в епичната битка залогът ще е висок – билет за сезон All Stars при победа на звездите или директен пропуск за сезон 6, ако спечели претендентът.

Тази година над 8 000 души се записаха за кастинга на “Игри на волята”, но само най-добрите от тях получиха място в новия сезон. Пред погледа на нетърпеливите зрители те ще се изправят пред невъзможните условия за живот на дивата река и ще се състезават до краен предел във всекидневните изтощителни битки на Арената, директно под жаркото слънце на Южното Черноморие.

Не пропускайте екстремния старт на „Игри на волята“ тази събота и неделя от 20:00 часа по NOVA.