Тв новини

„Опасно изкушение“: Зерин казва истината на Йълдъз, тя тръгва след…

Ийт си взема довиждане с Надир, преди да отпътува за Швейцария. Той му дава ценен съвет. Ийт вика Лила да се видят, но не й казва истината, че ще заминава за Швейцария. Ийт тръгва към летището. Лила иска да се събере отново с Ийт и казва това на Йълдъз. Йълдъз я подтиква към действие. Лила отива в дома на Кая и научава, че Ийт е отпътувал за Швейцария.

Зерин се готви да заминава за САЩ, но на нея й тежи на съвестта и решава да разкаже всичко на Йълдъз. Тя й споделя, че Халит има извънбрачна връзка, тъй като той се държи по начин, по който се е държал, когато е изоставил нея, заради Ендер.

Йълдъз се свързва с Халит и му се извинява за всичко свършено от нея и най-вече за гафа и с Гюл. Тя го кани на обяд, но Халит отказва, както винаги, защото имал бизнес ангажименти. Йълдъз проследява Халит.

Паспортът на Ендер е унищожен от Шахика. Заминаването на брачната двойка за Малдивите се отменя. Ендер знае кой е свършил тази мерзост, но Шахика не се признава за виновна. Кая смята, че Ендер нарочно е изхвърлила паспорта. Зерин иска да се сбогува с Йълдъз и Халит, преди да тръгне за САЩ, но те не идват, изпращат я само Зехра и Лила. В това време Йълдъз следи Халит, тя влиза в апартамента след него, където заварва Лейля. Халит се оправдава, че идва да вземе един забравен документ от Лейля.

Йълдъз не се хваща защото виждам подготвената от Лейля вечеря. Тя си тръгва, а Халит тича след нея. Когато се връща в имението Йълдъз нарежда на Айсел да започне подготовката по събиране на багажа й. Тя казва на всички, че Халит й изневерява с Лейля. Халит иска да я задържи, Йълдъз, обаче е категоричнадори не се вслушва в желанието на Лила, Зехра и Ерим. Тя си тръгва и взима със себе си Халит Джан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.