Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз се развежда, Халит я кара да…

Йълдъз нарежда на Айсел да започне подготовката по събиране на багажа й, след като залавя Халит с Лейля. Тя казва на всички, че Халит й изневерява с Лейля. Халит иска да я задържи, Йълдъз, обаче е категорична, дори не се вслушва в желанието на Лила, Зехра и Ерим. Тя си тръгва и взима със себе си Халит Джан.

Шахика научава от Лейля какво се е случило. Шахика й казва да не предприема нищо, а да продължава да се отнася с търпение към Халит и да демонстрира съчувствие и разбиране към проблемите му. Надир научава от Шахика какво се е случило между Йълдъз и Халит. Надир е сигурен, че Йълдъз вече никога няма да се върне при Халит. Зехра и Лила разпитват Халит дали има връзка със своята асистентка Лейля. Халит отрича и казва, че Йълдъз преиграва.

Той е сигурен, че може да си върне обратно Йълдъз и Халит Джан в Имението. Ендер и Кая отиват на почивка, но не на Малдивите. Ендер разказва на Кая, че е сигурна, че Шахика ще направи всичко възможно само и само да ги раздели. Кая е сигурен, че това няма да стане. Джанер е при Йълдъз в квартирата на Емир, и я увещава да прости на Халит.

Този път Йълдъз е абсолютно убедена, че няма да прости изневярата му. Няма да прости и на Лейля, на която е подавала ръка и й е намерила работа в холдинга. Йълдъз иска Джанер да се свърже с Ендер, защото само тя знае как да подходи в настоящата ситуация. Джанер информира сестра си. Йълдъз иска от Кая да й бъде адвокат при бракоразводно дело с Халит. Кая се съгласява. Двамата с Ендер решават да се върнат в Истанбул. Йълдъз моли Айсел да събере всичко от Имението и да не забравя нито една нейна вещ. Халит продължава да се опитва да си върне Йълдъз, като я лъже, че не е имал никаква връзка с Лейля. Йълдъз, обаче е категорична, че повече няма да му прости, и че той ще вижда детето, когато нареди съда. Какво ще е бъдещето между Йълдъз и ХалитТръгва ли Халит по спиралата, от която трудно ще се върне обратно?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.