Тв новини

„Опасно изкушение“: Защо Джанер започва да следи Чаатай?


Доган се притеснява, че Кумру може да си навлече  много проблеми. Той се връща в Истанбул и започва да контролира всяка нейна стъпка. Ендер започва да подозира, че Чаатай ще се срещне с Фейза и тя не бива да пропуска този момент. В крайна сметка Фейза не идва в офиса и Чаатай също набързо го напуска. Тя се обажда на Джанер и му каза да следи Чаатай. Джанер  тръгва след Чаатай и разбира, че той е отишъл в един хотел. Ендър пристигна там и успява да влезе в стаята.

Човекът на Доган  следи Кумру. Бащата на Кумру също идва в хотела, но не можа да намери дъщеря си. Докато Ендер подозира Фейза, Чаатай продължава тихо да излиза с Кумру. Чагатай е предложил на Кумру да не се срещат повече в хотела, защото това е голям риск. Тогава тя не разбира къде ще се състоят техните тайни романтични срещи? Но Чаатай подготвя къща за тях на много луксозно място. Такава тайна връзка не може да бъде скрита дълго време и скоро тя все пак излиза наяве.

Йълдъз получава съобщение на телефона си и се е почувствала зле. Там пише, че Чаатай й изневерява. Доган взима телефона на Йълдъз, за ​​да разбере, от кого е изпратено съобщението…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.