Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз получава шокиращо съобщение за Чаатай


Йълдъз отива при Кумру, но тя не е у дома. Йълдъз се среща с Доган и го кани на кафе. В този момент Йълдъз получава съобщение на телефона си, че мъжът й в момента  до любовницата си. Изпратен е и домашен номер, за да може Йълдъз лично да провери всичко. Доган решава сам да се обади на посочения номер и разпознава гласа на Кумру, което го шокира. Йълдъз се побърква. Доган я успокоява и казва, че просто е сгрешен номер. Но Йълдъз не може да повярва, защото съобщението за изневярата на съпруга й е изпратено на нейния телефон.

Доган иска да се сближи с Ендер, защото знае, че Йълдъз е нейна близка приятелка. Освен това, знае, че Ендер преследва Чаатай. Когато Чагатай се среща с Кумру, той започна да се чуди дали тя е казала на някого за връзката им? Кумру не хареса много този въпрос. Тя смята, че никой не  може да й се кара.

Ендер иска да знае, ако Йълдъз е убедена в предателството на Чаатай, тогава какво ще направи? Да се ​​разведе с него? Ако Чаатай наистина има любовница, за която е наел цяла къща, тогава Йълдъз няма да може да прости това. Йълдъз проследява Чаатай. Когато пристигна точно в тази къща, Кумру отваря вратата…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.