Тв новини

„Опасно изкушение“: Ще те издам, че ти тровеше Ерим!

Шахика се отбива в офиса на Халит, където той обяснява, че има още нещо, на което тя трябва да обърне внимание, а именно: да забрави миналото му отношение към нея. Тя ще бъде наравно с всички останали сътрудници във фирмата. Разгорещеният им разговор се прекъсва от Йълдъз. Йълдъз пита Халит какво прави Шахика при него? Как е възможно Халит да постъпва така с нея? Как е възможно да поддържа отношения с жена, която искаше да ги отрови, ядосва се русокоската. Халит я успокоява, че за да победи Надир Шахика трябва да е при него. Обяснява, че Надир иска да му отнеме фирмата. Йълдъз е категорична, че тя не вярва на нито една негова дума. Йълдъз постави условие на Халит да избере: или те двамата с Халит Джан, или фирмата.

Йълдъз е бясна, тя  бяга от фирмата, когато на входа на холдинга се появява Надир. Той пита дали е добре, тя е рязка и го моли да я остави на мира. Надир й казва, че винаги е готов да й помогне. Йълдъз си тръгва ядосана.

Ийт среща Шахика в коридора на фирмата и е озадачен от нейната поява. Той не може да проумее, как се е появила тя, след като изчезна безследно. Ийт я заплашва, че ще разкаже всичко на Кая за нейните опити за убийство. Но Шахика го шантажира, като му казва, че ще информира близките на Ерим, че той го е тровел с лекарство. Ще разкаже също и за начина, по който той се оженил за Лила. Шахика ехидно заявява, че в момента работи за Халит и няма никакви притеснения. Ийт е бесен.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.