Тв новини

„Опасно изкушение“: Надир внимавай, ти уби мъжа ми!


Надир казва на Халит, че е допуснал сериозна грешка като е взел за своя помощница Шахика. Ендер допълва пред Шахика, че ако се опита да направя нещо на нейните синове, то тя собственоръчно ще я удуши. Шахика разказва на Халит, че Надир я е наел, за да банкрутира фирмата. Халит обяснява на Шахика, че отсега нататък тя ще върши само това, което той й нареди. Шахика получава задача да съберете цялата информация за Надир и да я предостави на Халит. Шахика обяснява, че Надир никога не оставя следи след себе си, той унищожава всичко. Шахика се съгласява, но поставя условие брат й да не разбира, че е работила за Надир, нито че сега работи за Халит.

Ендер пристига в имението и търси Йълдъз. Казва на Йълдъз, че Халит я е предал. Информира я, че Шахика се е върнала. Йълдъз не вярва на Ендер. Бизнес дамата допълване, че Шахика не само се е върнала, но вече работи и за Халит. Ендер обеснява, че Халит, и Шахика са се обединили срещу нея.

Йълдъз и  се готви да види с очите си, дали това, което получи като информация от Ендер е вярно. И тръгва към холдинг.

Шахика атакува Надир, като му казва, че не си изпълнил своето обещание и не й е платил. Шахика отбелязва, че Надир е забравил колко умна жена е тя. Шахика подхвърля, че те двамата с Надир и имат общи тайни, например той е отговорен за смъртта на бившия й мъж. Тя казва, че те двамата са съучастници. Надир я пита дали го шантажира. Тя отговаря, че има всички разговори съобщения от него, както и документи. Надир допълва: следователно, ако нещо се случи с нея тези неща ще излязат наяве. Шахика е доволна, че те двамата се разбират така добре. Надир й предлага да й плати и тя да си замине. Това щеше да е добре, ако ти по-рано ми го беше казал, язвително отбелязва Шахика. Тя заявява, че иска парите си в двоен размер. Шахика иска и половина акции, които той е получил от Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.