Тв новини

„Опасно изкушение“: Ще се довери ли напълно Надир на Ендер?


Лейля носи кафе на Халит. Тя пита дали може да поиска нещо от него. Иска да излезе по-рано, защото трябва да задвижи въпроса с бракоразводното си дело. Халит предлага на Лейля неговия адвокат да се заеме с бракоразводното й дело. Лейля е доволна, че Халит й помага в това неприятно за нея действие.

След бракоразводното й дело с Ийт Лила се среща с една своя приятелка в кафе и разговарят. В този момент пристига Ийт, а на неговата маса сяда състудентката му, която по думите на приятелката на Лила, момичето иска да станат гаджета с Ийт. Рейтингът на Ийт се е покачил, особено след като всички разбират, че той е син на Ендер. Момчето става особено привлекателно след като всички научават, че тя е негова майка.

Ендер е в офиса на Надир. Тя иска да знае, че ако в плановете на Надир е включена и Йълдъз, то добре било да я информира. Надир не желае да й дава информация. Ендер го пита дали е в час, че Шахика разполага със записи и прави всичко възможно Халит да научи за тях. Надир не се притеснявам от това, ако това е война, то всички средства са позволени, още повече, че Халит добре го познава и знае на какво е способен. Надир казва че ще организира празник по повод идването му във фирмата и подготвил подарък на Халит. Ендер също ще присъства.

Акън заедно с Йълдъз и Зехра правят ново видео. Този път, в него трябва да участва и Айсел. Айсел не е много съгласна, но те я принуждават. По средата на видеото, в което се говори за любовта, Ийлдйз обявява, че Айсел е влюбена в Халит. Айсел изпада в шок. Йълдъз казва, че тя не  отдава значение на този факт, и Халит – също. Айсел продължава да се терзае от казаното, а Йълдъз й подшушва, че  не разбира от рейтинги и затова да си мълчи. Айсел е засрамена.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.