Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер иска гаранции от Шахика, че няма да я измами, но…

Ендер е при Шахика и й съобщава, че е направила всичко, каквото е пожелала и вече Йълдъз й се доверява. Ендер казва, че Надир също не се интересува от записите на Шахика. Ендер иска гаранции от Шахика, че няма да и направи някой номер и да я предаде. Затова трябва да унищожи видеото със сина й, където се вижда, че той я удря по главата. Шахика й казва, че ще унищожи видеото, когато получи своите акции. Но Ендер не е доволна. Шахика информира Ендер, че скоро ще ходи в Адапазаръ с Халит и ще й каже, какво е нужно да направи. Ендер остава в очакване.

Йълдъз се интересува дали Лейля следи внимателно действията на Шахика. Лейля отговаря утвърдително. Йълдъз се успокоява, че има доверено лице, което й пази гърба.

Джанер казва на Кая, че Лейля не го иска за неин адвокат по бракоразводното й дело. Кая е изненадан и пита, защо тя не му се обадила. Той, обаче я оправдава, че тя не иска да влиза в сблъсък с него.

Йълдъз се изявява като директор на Фондацията, тя е събрала целия състав. Йълдъз казва, че им е подготвила изненада и тази изненада се състои в това, че Халит ще ги посети. Всички очакват Халит. Но той е на бизнес сделка в Адапазаръ, където Шахика уговаря пилота на вертолета да каже, че има някакъв проблем и те да се върнат с автомобил и по този начин Халит да закъснее за срещата с журналистите, която Йълдъз е подготвила. Шахика изпраща съобщение на някого, което гласи „започваме“. Този някой е Ендер, която присъства на срещата на Йълдъз. Ендер скрива телефона на Йълдъз.

Халит звъни, но никой не му вдига. В този момент пристига Надир на събирането. Йълдъз го пита, защо идва той, когато е трябвало да пристигне Халит. Надир отговаря, че той е разбрал, че е закъснял и затова е решил да се появи той. Надир идва на  събранието, за да поддържа и Йълдъз, нещо което тя е очаквала от Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.