Тв новини

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 10 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.10 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 август 2023 по bTV.

Ендер споделя на Йълдъз, че Дуан все още има чувства към нея, независимо, че ѝ е ядосан, че го е вкарала в затвора.

Хандан е изненадана да разбере, че Кумру е посетила Джанер в затвора.

Ендер и Йълдъз с помощта на Хандан и Седаи разделят съпруга на приятелка и любовницата му и получават пари в замяна, с които да платят гаранцията на Емир и Джанер, но те са само част от сумата.

Дуан и Хилял биват нападнати от мъж, които твърди, че е нает от Тарджан. Когато Йълдъз разбира за ситуацията, тя се обажда на певеца и се изправя срещу Дуан. Дуан се убеждава, че между Йълдъз и Тарджан няма нищо.

Ендер поема още една интрига за пари. Богат мъж иска да накара жена си да подпише предбрачно споразумение.

Йълдъз споделя на Ендер, че откак се появил бащата на Йълдъз Су, Халит Джан все по-често пита, къде е неговият. Ендер я съветва да води и Халит Джан при него, защото Дуан надали ще има нещо против. Ендер също така отбелязва, че Дуан макар и все още да ѝ е ядосан си личи, че все още има чувства към Йълдъз и се чуди как може да използват това, за да си оправят положението.

-Ще те чуе, тихо! Същата си като мама! – казва Йълдъз като поглежда към терасата на съседното имение.

В същото време Асуман е в магазина на любовницата на съпруга, на чиято жена Ендер и Йълдъз обещаха да помогнат, за да я отърват от нея. Асуман се представя за богата жена от Адана, която иска да купи нещо за дъщерите си и завързва разговор с любовницата, а също така я кани на рождения ден на сина ѝ. Жената веднага се съгласява.

Асуман пристига в имението, а Ендер я пита, дали се е погрижила за момичето, а тя ѝ отговаря, че девойката се е съгласила да дойде довечера, а след това е говорила със Седаи и той ще уреди мястото.

Действието прескача във вечерта Ендер и Йълдъз разпитват Седаи за заведението. Той казва, че е уредил традиционно заведение, при което и двете са учудени, а Асуман пояснява, че за там са им стигнали парите, а пък нали се представят, че са от Адана. Ендер и Йълдъз решават да се появят на празненството, но дегизирани, защото момичето ги познава, за да направят интимна снимка на момичето със Седаи, а след това да изпратят снимката на онзи мъж.

В същото време Хандан разказва на Кумру, как Ендер без да я пита е отишла да работи при брат ѝ, а тя за да контролира ситуацията също е започнала работа при вуйчо ѝ.

-Стига мамо! С какви неща се занимаваш само?! Гаджета ли ще станат? Вуйчо се облича толкова старомодно и грозно!

-Кумру, както и да се облича парите му са достатъчни, за да компенсира всичко!

-Казваш, че Ендер все още ламти за пари?

-Да, Джанер и Емир все още са в затвора, може да поиска от батко!

-Не би го направила! Ендер не би поискала 400 хиляди от човек, който едва познава!

-Ти, откъде знаеш, че са 400 хиляди?

-Бях при Джанер в затвора!

-Какво е това Кумру?

-Как какво? Джанер ми е приятел!

-А, Емир не е ли?

-Е, аз имах право да видя само един от тях, затова избрах Джанер. Той ми помогна да създадем колекцията.

-Значи така? Ендер сваля брат ми, а Джанер дъщеря ми!

Кумру се ядосва от приказките на дъщеря си и я уверява, че Ендер може да не е стабилен човек, но Джанер е различен.

Дуан и Хилял се връщат от вечеря, а тя му предлага да се поразходят. Дуан приема, но преди да стигнат до имението един мъж се изпречва пред Дуан и го ударя, като му казва да остави Йълдъз намира.

Дуан го хваща и го пита, кой го е наел, а мъжът му отговаря, че Тарджан, за да остави Йълдъз намира.

Хилял казва на Дуан, че сега няма защо да чакат и ако любовникът на Йълдъз е наел този човек, то те трябва веднага да действат, за да получат попечителството.

-Хилял, недей да правиш нищо без да съм ти казал! – предупреждавай я Дуан и се качва в стаята си.

Действието прескача във заведението, където Асуман и Седаи и наети от тях хора се представят за много богато сечейство и празнуват рождения ден на техния син в случая Седаи, който след като пристига момичето, демонстрира колко е богат и ухажва девойката.

В същото време Йълдъз и Ендер дегизирани снимат Седаи и момичето и изпращат снимката на любовника на момичето.

Сутринта на закуска Ендер съобщава на Йълдъз, Седаи и Асуман, че перфектно са изпълнили задачата си, а съпругът на приятелката им след като е видял снимката веднага е отпратил любовницата си и се е върнал при жена си.

Асуман им предлага да оставят фирмата и да се захванат с такъв бизнес и няма да си знаят парите.

-Измъкнахте ли Емир и Джанер от затвора? – пита Седаи.

-Не успяхме да съберем цялата сума, но днес ще получим по-голямата част! – отговаря Ендер, а след това ѝ казва, че сега отива на временната си работа – консултант на барата на Хандан.

Йълдъз я пита, кога е успяла, а Ендер отвръща, че не си губи времето и мисли за всичко. Йълдъз я пита, дали Хандан знае, а тя ѝ отговаря, че още не.

Останали насаме Асуман казва на дъщеря си, че ще започне война между Хандан и Ендер, а Йълдъз я успокоява и ѝ казва, че ако Ендер ги пита, дали са с нея, ще ѝ отговорят, че напълно, а ако Хандан ги попита ще кажат, че подкрепят нея и така ще гледат отстрани какво се случва между двете. Асуман отива на фризьор, а след малко ядосан при Йълдъз пристига Дуан и ѝ съобщава, че снощи е бил заплашен от човек, който е нает от гаджето ѝ.

-Аз нямам гадже!

-Йълдъз, снощи ме нападнаха пред вратата ми и ми казаха да те оставя намира, а също така човекът си призна, че е нает от Тарджан.

-Боже, колко пъти да ти казвам, че между нас няма нищо!

-Не ме лъжи, ще разбера!

-Дуан, защо да крия от теб, ако си имам приятел? Ти живееш с годеницата си, нали така?

-Тогава защо е всичко това?

-Планирано е! Я си помисли, кой има интерес Тарджан и аз да сме заедно? Кой иска да ни скара? Хилял разбира се!

Дуан е категоричен, че Хилял никога не би му навредила! Ядосана Йълдъз се обажда на Тарджан и му казва, че живее до имението, което е искал да наеме за клипа си, дали може да се отбие. Тарджан се съгласява! Йълдъз казва на Дуан, че Тарджан е наблизо и след малко ще дойде и ако е забелязал му е казала къде живее.

Ендер отива във фирмата на Енгин и след като се вижда с Хандан и Хандан ѝ дава да разбере, че и тя работи тук и я наблюдава какви ги върши с брат ѝ. Ендер отива при Енгин и му казва, че първото, което ще направят е да променят външния му вид.

В дома на Йълдъз пристига Тарджан. Йълдъз казва на Дуан да излезе от хола и да ги слуша от стълбите, какво двамата ще си кажат.

-Кумру тука ли е? – пита Тарджан.

-Остави Кумру сега! Искам да ти кажа, че за нас се носят слухове!

-Какви слухове?

-Че с теб сме заедно, че не харесваш бившия ми съпруг и затова си изпратил човек, за да го нападне, представяш ли си?

-Какво? Йълдъз, аз съм артист, не се занимавам с такива работи!

-Ти не се занимаваш, но някой се занимава с нас!

-Имам фенове, които са обсебени от мен, да не би да е някой от тях?

-Добре, но тук аз съм главната героиня и сигурно е някой, който не ме обича! Ще ти задам последен въпрос, но преди това искам да те запозная с някого!

Йълдъз вика Дуан да влезе в хола. Тарджан казва на Дуан, че няма нищо общо със снощното нападение.

-Ние с теб гаджета ли сме?

-Не, аз харесвам Кумру!

-Моля?! – изненадан е Дуан.

Йълдъз благодари на Тарджан, че е дошъл, а след това пита, Дуан, дали сега е разбрал, че с певеца са само приятели.

Лейля, приятелката на Йълдъз и Ендер, която те отърваха от любовницата на съпруга ѝ се обажда на Ендер и ѝ казва, че е споделила на един приятел, който има подобен проблем, какво са направили за нея. Тя моли Ендер да се срещне с приятеля ѝ, който току-що се е върнал от чужбина и да му помогнат. Ендер се съгласява да чуе проблемът му и се среща с мъжа. Той иска от Ендер да накара съпругата му да подпише предбрачно споразумение.

Дуан се прибира вкъщи, а Хилял му държи сметка, къде е бил. Дуан ѝ казва, че Тарджан няма нищо общо с нападението снощи, а също така и нищо общо с Йълдъз.

-Значи са се разбрали? – казва Хилял.

-Ти, кое не разбираш и защо си толкова настоятелна по-този въпрос ? – пита Дуан, а Хилял му отговаря, че е загрижена за него, но Йълдъз за две минути е успяла да го убеди.

Дуан казва на Хилял да каже на Мете да поговори с онзи човек, защото този случай е различен и има човек, който се представя за Тарджан и веднага трябва да го намерят.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.