Тв новини

„Опасно изкушение“ с нов график на излъчване от 5 декември


Риалити програмите по bTV  финализират проектите си и телевизията дава зелена светлина на „Опасно изкушение“. За радост на феновете в седмицата от 5 до 11 декември сериалът ще се предлага от понеделник до петък от 20:00 до 21:00 ч.

От 12 декември (понеделник) bTV увеличава времетраенето на „Опасно изкушение“ – вече всеки делник от 20:00 до 21:30 ч.

Известният блогер Токио информира, че е дадена зелена светлина и на 7-ия сезон на „Опасно изкушение“. Високите рейтинги, които показва сериала от началото на новия сезон дава карт бланш на продуцентите да продължат поредицата.

Актьорите Бекир Аксой и Едже Йоздикиджи добавят цвят към историята на сериала „Опасно изкушение“ в шестия сезон. На първо място, поради времевия скок в историята, сценаристите имат възможност да установят нов ред. Тази стратегия е използвана няколко пъти в поредицата. В резултат на скока във времето живота на героите се е променил и историята е обогатена с двама нови героя.

След двугодишния скок във времето, героят на Доган е хвърлен в затвора, заради Йълдъз и плановете му за отмъщение, ще подправят шестия сезон. Йълдъз, която става ръководител на холдинга, вече има дъщеря Джейлан в живота си, а Халит Джан вече ще се претворява от малкият Емир Каан Йозкан. Сцените с майка и дъщеря изглежда ще придадат колорит в новия сезон на сериала.

Бекир Аксой, който е включен в историята като Енгин, брат на героинята на Хандан, изигран от Шебнем Дьонмез, ще има възлово място в историята. Сближаването между Ендер и Енгин, изиграна от Шевал Сам, ще донесе много нови събития в поредицата в бъдеще.

Докато Доган, изигран от Мурат Айген, планира отмъщение, човекът, който ще му помогне, ще бъде неговата адвокатка Хилял. Какво може да направи персонажът на Доган, за да излезе първо от затвора, и след това да се събере с дъщеря си и да отмъсти на Йълдъз, изглежда зависи от въображението на сценаристите.

Когато персонажът на Доган се появи за първи път на сцената в сериала „ Опасно изкушение“, много фенове на сериала оцениха високо голямата любов, която той показа към Йълдъз. Така Доган се очертава като персонажа, който дразни публиката в шести сезон.

Голямата амбиция на героинята Хилал, изигран от Едже Йоздикиджи, изглежда ще е най-големият помощник на Доган.

Всеки нов епизод от продукцията се очаква с голям интерес от публиката.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.