Актьори

Нюргюл Йешилчай първа е получила предложение да играе Ендер в „Опасно изкушение“


Героинята Ендер в „Опасно изкушение“ е предложен за първи път на Нургюл Йешилчай. Графикът на Нургюл не съвпадна със снимките, и тя напусна проекта в последния момент. Затова ролята е предложена на Шевал Сам. Много от феновете си задават въпроса Нургюл щеше ли да пресъздаде образа на Ендер по-добре от Шевал Сам?

Ако Нургюл Йешилчай нямаше ангажимент с друга продукция, щяхме да я видим в ролята на Ендер. Но ние сме доволни и от факта, че Шевал Сам пресъздаде тази  героиня и то по доста добър начин. Отзивите на зрителите показва това.

Какво знаем за Шевал Сам?

Шевал Сам е родена в Истанбул през 1973 година. По това време семейството й живее в бедния квартал Етилер, който е в покрайнините на мегаполиса. Но това не означава, че те са били бедни. Когато бащата на Шевал напуска семейството, тя е само на шест години, а по-голямата й сестра – на осем. Майка им ги отглежда сама, и двете момичета получават добро образование.

Майката на Шевал пее прекрасно, тя е известна певица в Турция, казва се Леман Сам. Таланта й е наследен от младото момиче. Като професионален музикант, майка й й дава необходимите знания и я подкрепя в началото на кариерата й.

Сестрите Сам завършват училище в техния район и след това се разделят: по-голямата сестра избира обикновена професия, а Шевал иска да свърже живота си с изкуството. Мечтае да възстановява красиви стари сгради и затова влиза в строителния лицей, където се обучава за реставратор. Тук тя научава много и осъзнава, че иска да отиде по-далеч – да овладее основите на графиката и веднага след лицея влиза в университета в Мармара, във факултета по изящни изкуства.

Шевал Сам много  хареса  университета – той става нейната стихия, нейният свят. И вероятно скоро Истанбул щеше да получи още един талантлив художник или реставратор, но съдбата реши друго.

Веднъж Шевал отива с приятел в телевизията и там  е спряна в коридора от режисьора на една от програмите. Телевизионерът мисли, че се вижда с актриса. Момичето се притеснява, но приема поканата му да да вземе участие в неговото шоу. Оказва се, че тя пее прекрасно. Започват да я канят в различни музикални програми, където тя се представя блестящо.

Следващият етап от телевизионната й кариера е участие в реклами, в тях Шевал показва способността си да работи пред камерата. И тогава започват да пристигат покани за участие в телевизионни сериали. Невероятните си способности на актриса Шевал Сам показва в сериала „Опасно изкушение“. Зрителите ще съжаляват, защото няма да могат да я гледат и в 6-ия сезон на поредицата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.