Тв новини

„Опасно изкушение“: Появява се Кая!


Ендър започна да крои грандиозни планове, с които да промени живота си към по-добро. Само тя не очакваше да види Кая пред себе си. Тя започва да се чуди дали наистина е решил да се върне? Кая не разбира защо Ендер пита за това. Шахика не вярва, че щом Ендер и Кая са се видели, предишните им чувства веднага са се възродили. Но Кая знае много добре колко опасна е Ендер и какви действия може да предприеме, за да получи това, което иска.

Майката на Чаатай подарил на Йълдъз скъпа огърлица, но бижуто го нямаа и това много притеснява момичето. Тя веднага каза на съпруга си за това. Йълдъз започна да подозира, че Джансу може да е замесена в това, защото нищо не беше губено в тази къща преди нейното пристигане. Но момичето не харесва подобни обвинения.

Йълдъз познава един човек, който може да й помогне и кани Ендер при нея. Но тя каза, че са продали картината на Хасан Али. Хасан Али започна да се чуди къде е самата картина, която е купена на кредит, а след това се опитват да му я продадат? Той пита Йълдъз и Чаатай е шокиран от това, което трябва да чуе…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.