Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер се чуди как да накара Хасан Али да се ожени за нея…


Седаи смята, че Хасан Али трябва да даде урок на Шахика и да й откаже да се разведе с нея. Ендер, напротив, настройва Хасан Али, така че той да не се поддава на лудориите на Шахика, защото тя ще започне да се опитва по всякакъв начин да докаже невинността си. Ендер каза на Хасан Али, че може да й се обади по всяко време, а тя, като негов партньор, винаги ще го подкрепя и ще му подаде ръка.

Тя чувства, че Шахика има някаква тактика и се опитва да накара Хасан Али да я ревнува. Адвокатът на Шахика идва при Хасан Али и каза, че клиентката му има информация за неговата изневярата. Освен това Шахика има не само доказателства за това предателство, но и таен свидетел.

Чаатай започна да забелязва, че баща му се облича по-елегантно. Хасан Али отговоря на сина си, че вече трябва да изглежда някак специално. Шахика очаква с нетърпение утрешния ден, когато цялата истина ще бъде разкрита. Ендер започва да мисли как да убеди Хасан Али за нов брак. Веднага щом получи фамилното име Коюджу, тя веднага ще стане ръководител на фирмата и ще може лично да управлява всичко. Когато Ендер вижда Кая пред себе си, тя е много изненадана …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.