Тв новини

„Опасно изкушение“: Надир е влюбен в Йълдъз, иска да се жени за нея

Йълдъз унижава Лейля пред цялата компания. Халит  е съсипан от това, което му се случва. Най-после разводът е финализиран. Халит не знае как да продължи живота си напред без Йълдъз и сина си. Медиите не прощават на Халит, а го разнасят, разказвайки подробности за развода му. Айсел също не иска да остава с Халит и се отправя към Йълдъз, за да бъде близко до бебето.

Ийт се връща от Швейцария. Лила е на аерогарата, за да го посрещне. Каква е нейната изненада, когато до Ийт  вижда едно чернокожо момиче, което е явно негова приятелка.

Надир разбира, че е настъпил неговият момент и отрупва Йълдъз с подаръци, предлага й да започне работа в телевизията и русокоската най-неочаквано получава предложение за брак.

Халит усеща, че Лейля вреди на престижа му и затова решава да я напусне. Лейля  иска  да му се опълчи и да го спре с лъжата, че е бременна. Халит е ядосан от ситуацията. Лейля не е очаквала от Халит подобно поведение. Йълдъз не е съгласна с предложението за брак, отправено от Надир, но бизнесмена е готов да й даде време да си помисли и й обещава цялото щастие на земята.

Надир иска подкрепа от Ендер, за да спечели Йълдъз, заявява че е силно влюбен в бившата жена на Халит.

Всички се радват, че Ийт се е завърнал, но са малко смутени от новата му приятелка. Единствено и само Шахика се радва на предизвикателното поведение на приятелката му.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.