Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз хваща за косата Лейля

Йълдъз хваща Халит, докато й изневерява с Лейля. Тя е бясна и се премества да живее при Емир. Децата на Халит за първи път застават срещу баща си и го упрекват за поведението му спрямо Йълдъз. Ендер и Кая са много щастливи на своя меден воаяж.

Йълдъз има нужда от Ендер за това кара Джанер да й звъни. Лейля се прави на послушно котенце, така я съветва Шахика. Кая става адвокат на Йълдъз на бракоразводното й дело с Халит. Халит е на колене пред Йълдъз и я моли да не разрушава брака им.

Халит смята, че Надир е виновен за това, което се случва с брака му. Сега е моментът Ендер да се наслади на своя успех. Тя е сигурна, че всички несгоди, който Халит преживява са причинени от Шахика. На Йъллдъз й става ясно, че всички са знаели, че Халит й изневерява, но не са й казали. Тя влиза в конфликт със своите приятели. Ендер, за да изкупи вината си пред Йълдъз, я съветва да отмъсти на Халит като направи едно видео за тяхната история. Фамилията на Халит е вбесена от поведението му спрямо Йълдъз. Ерим иска да замине при майка си, а и Лила е на същото мнение. Кая се заема с бракоразводното дело на Йълдъз и я подкрепя на сто процента. Ерим отива при майка си без да каже на никого. Той е посрещнат от Ендер и Кая с голяма радост.

Надир разбира, че неговата слабост Йълдъз вече е сама и той решава да отиде и да покажете своята съпричастност към бедите, които тя преживява. А Кая информира Халит, че ще защитава Йълдъз. Лейля е във фирмата, когато се сблъсква с Ендер, която отново я хвърля там където й е място.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.