Тв новини

„Опасно изкушение“: Кумру се хваща с Йомер…


Кумру е недоволна, че Арзу не се отнася с уважение към Йомер. Когато Кумру и Арзу се скараха по телефона, Доган и Ендер стават свидетели. Арзу казва на Кумру, че Йомер не струва нищо и изобщо не е подходящ за нея.

Доган се намеси в разговора и още веднъж приятелски моли Арзу да спре да дава съвети на дъщеря му. Йълдъз вярва, че Кумру използва само Йомер, за да накара Чаатай да ревнува. Тя става подозрителна, защото нещата се развиват толкова бързо между Кумру и Йомер.

Чаатай вижда последните новини и веднага се обажда на Кумру. Тя се съгласява да се срещне с него. Чаатай моли Кумру за време, но с действията си тя се опитва да го подлуди. Кумру каза, че е с Йомер само за да ускори развода между Чаатай и Йълдъз. Но тази идея не се хареса много на Чаатай. Все пак Йомер му е като брат. Няма как да се обедини с Кумру и да върти далавери зад гърба на Йомер.

Йълдъз е при Кумру и я предупреждава, че няма да може да я измами. Ако Кумру наистина се среща с Йомер и между тях има такава голяма любов, тогава може би е време да се оженят? Тогава Йълдъз ще бъде спокойна и най-накрая ще може да се разведе с Чаатай…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.