Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер обявява, че има връзка с Доган


Йълдъз подозира, че Чаатай и Кумру въртят всички около пръстите си. Те все още са заедно и продължават да се срещат тайно. Тя изпраща Емир да последва Кумру и както се оказва, момичето наистина пристигна в хотела. Само че Йълдъз попада в коварния капан на Чаатай.

Фейза никога не би могла да се справи с тях сама и Ендер вярва, че някой й е помогнал по този въпрос. Джанер казва, че Арзу и Фейза вече са обединили сили. Около Доган се събраха журналисти, които се надяват да получат интересна информация и отговори на въпросите си от него. Те искат да знаят дали има връзка с нова жена? В този момент Ендер се приближи, хваща Доган за ръката и каза: че имат връзка от дълго време.

Чаатай моли Йълдъз да му каже директно какво иска. Йълдъз казва на Чаатай, че времето, определено за него, е изтекло. Проведено е съдебно заседание и съдията е готов да вземе решение за развод. Когато Кумру идва при Йълдъз, това беше неочакван обрат за нея…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.