Тв новини

„Опасно изкушение“: Кумру измамва Йълдъз, русокоската е на колене

Ендер, Чаатай и Йълдъз се сблъскват с Доан, който е с Йомер и леля му. Йълдъз умело хвали Кумру пред всички. Чаатай е бесен от факта че Кумру е с Йомер. Двамата се скарват насаме сериозно. Журналистите вече са наясно че Доан има връзка с Йълдъз и го обикалят за повече подробности. От неудобната ситуация го спасява Ендер, казвайки че тя има връзка с него.

Чаатай и Йълдъз разговарят, русокоската му казва, че е готова да му даде развод двамата се договарят за отглеждане на детето и къщата.

След няколко дни Йълдъз и Чаатай са в съда и се развеждат. Йълдъз се прибира у дома. Там я завярва Кумру. Тя казва, че не е заминала с Йомер. Съобщава й, че е измамила, за да я накара да се разведе.

Чаатай е на седмото небе, той дори не събира багажа си, защото не иска нищо да му напомня за миналото. Йълдъз е съкрушена и информира Ендер. Ендер звъни и съобщава на Доан, какво се е случило. Йълдъз не иска да вижда никого. Ендер я подържа като ѝ казва че може да скърби само два дни.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.