Тв новини

Утре (30-ти ноември) в „Ямата“ Ямач се прибира вкъщи


Ямач се прибира вкъщи сле срещата си с Кемал и отново е умислен. Той си спомня думите на баща си, че може да излезе от Ямата, но Ямата няма да излезе от него.

Ямач се разхожда в квартала и наблюдава какво става. Отива в къщата на Аличо и вижда, че е разбита.

Аличо вижда капачки от газирано в стаята си. Тръгва по очертания път и излиза в двора на психиатрията. Събира капачките една по една и стига до Ямач.

Салих показва на Чето новата продукция. Шефът на бандата опитва от стоката и се дрогира. Разказва на Вартоолу, че са взели бебето на една жена и са го дали на Саадет.

Махсут информира Чето, че тайният убиец отново е нанесъл удар на хората му.

Фериде взима пистолета и отива да изпълни поръчението на Чето.

Ямач се обажда на Кемал и се съгласява да му помогне.

Салих предава стоката на хората на българите и взима парите.

Фериде слиза от колата и отива да извърши убийството. Кемал я наблюдава. Жената се доближава до входната врата на мишената, но Ямач я спира. Взима пистолета от жената и влиза в къщата. Вътре обаче няма никой.

Ямач открива снимки на брат си и семейство Кочовалъ. Разпознава, че това е домът на Джумали.

Джумали излиза от моргата, където е закаран след опита за убийство в затвора.

Джумали се прибира и вижда хората на „Черните агнета“ пред входа. Избива ги. Кемал го забелязва и го разпознава.

Ямач излиза сам от къщата и предава Фериде на Кемал. Кемал му съобщава, че е видял Джумали.

Ямач отива при Чето и „Агнетата“ го пребиват. Младежът да се предаде на Чето срещу освобождаването на бебето. По заповед на шефа си бандата продължава да налага Ямач.

Хората на Чето пресрещат колата на Салих и стрелят. Убиват един от своите, мислейки, че това е Вартоолу. Салих наблюдава скрит тази сцена и разбира, че шефът му го е излъгал.

Вартоолу се обажда на Сена и ѝ казва, че е била права. Съобщава ѝ, че е бил наясно какво ѝ е причинявал Емрах. Разказва ѝ, че Емрах ѝ е давала таблетки. Моли Сена за прошка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.