Тв новини

„Опасно изкушение“: Кой ще се опита да подхлъзне Йълдъз?


В началото на новия епизод Джулия беше шокирана от новината за предстоящия брак на Доан и Йълдъз. Тя бързо се обади на Доан, за да му предложи „приятелски съвет“, обяснявайки му, че Йълдъз езлатотърсачка, която се омъжва за него само заради парите му. Това беше изказано с такава убедителност, че зрителят се чуди дали Джулия наистина вярва в това или просто играеше своята роля в тази драма.

Йълдъз, от своя страна, беше заета с изготвянето на планове за среща между Кумру и Ата, показвайки удивителна находчивост и амбиция.

Междувременно, Ендер се срещна с Джулия, за да попита за обещаното спонсорство. Джулия отстъпи от думата си, което предизвика решителността на Ендер да си отмъсти. Тя нареди на Джанер да разследва Джулия, в търсене на нещо, което може да бъде използвано срещу нея.

Зейнеп покани Хандан на възпоменанието на Енгин, като същевременно обмисляше откриването на фондация на негово име.

В това време, Ата разкри на Йълдъз, че Доан е посещавал нощен бар, което подпали пламъка на ревността в сърцето ѝ.

Джулия, никога  не губи възможност да се възползва от ситуацията, предложи работа на Емир и помоли Тулче да му предаде това.

Кумру, със своята остра проницателност, предупреди Доан, че Йълдъз не е подходящата за него. Йълдъз, от своя страна, предложи на сестра си да оженят Асуман.

Селим се срещна с Кумру, където тя сърцераздирателно призна, че го обича, но не може да се справи с неговия егоцентризъм и себелюбие.

Доан, засегнат от съветите на Джулия и Кумру, започна да се съмнява в Йълдъз. Той реши да я подложи на изпитание, за да разбере истинските й цели.

Цялата тази сага се развиваше като класическа трагедия, изпълнена с интриги, ревност и предателства, достойна за страниците на бестселър роман.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.