Тв новини

„Моето име е Мелек“: Романтична среща и философски размисъл


В новия епизод  Кадрие, обявява на Нефисе своето намерение да излезе из града за малко разсейване. Този акт беше символ на стремежа към освобождение от тежестите на живота. След това, снахата й се свърза с Вилдан, и двете уредиха среща, като сякаш оркестрираха собствената си съдба.

Зюмрют, в посещение при Мерием, изрази съжаление за случилото се, като се опита да я убеди да стане част от  нейния свят  като и стане снаха. Тук се наблюдаваше сблъсъкът на желанието и реалността.

Алпай, в своя ход към училището на Дефне и Керем, се опита да комуникира с дъщеря си, но беше принуден да се изправи пред яростта на младото момиче и нейното отрицание. Това беше символ на разрушените мостове между поколенията.

Йомер, в опита си да утеши Дефне, показа, че дори в най-тъмните моменти, човешката доброта все още може да е водеща.

Срещата между Мелек и Халил беше изпълнена с откровеност и разбирателство, като двамата споделиха мислите си за миналото, сякаш осветлявайки тъмните ъгли на своите сърца.

Алпай пък беше потопен в своята алчност, радвайки се на възможността да се възползва от богатството на Кенан. Това беше пример за това как жаждата за власт може да изкриви човешката душа.

Скандалът, разразил се в ателието, когато Алпай пристигна и започна спор, а Халил го изхвърли, беше истинска драма, разкриваща темата за гнева като отговор на несправедливостта.

Митхат и Сейран пък се сблъскаха в диалог, който разкриваше същността на разочарованието и невъзможността за разбирателство, дори сред близките хора.

Йомер и Дефне намериха убежище в красотата на Халфети край Ефрат, където чувствата им бяха на ръба да се превърнат в романтична любовна сцена.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.