Тв новини

„Опасно изкушение“: Кого се готви да убива Шахика?

Ендер се чуди дали Ийт й е простил. Джанер и напомня, че той се е опитал да я убие. Тя му обяснява, че Ийт е направил това от мъка. На празника на Халит Джан Джанер е упълномощен да събира жълтичките, които даряват на бебето в Имението. Шахика също е на празника. Халит предупреждава Йълдъз да се държи добре с бъдещата му жена. Шахика продължава да дразни Халит с това, че Емир обгрижва Йълдъз и бебето. На празненството пристига и Ендер. Ендер казва че поздравява всички, но най-вече Шахика. Ендер уведомява, че идва да види тези, които копаят гроб зад гърба й. Халит притиска Йълдъз и казва как може да кани Ендер като знае как зле ще се почувства Ерим.

Ендер казва, че се радва за сина си, който вече е тръгнал на училище и е преодолял тежките моменти. Ендер изразява одобрението си, че Ийт е постоянно с него и го поддържа. Шахика се заключва в една стая, измъква телефона и звънни на благодетеля си. Шахика уведомява благодетеля си, че няма да убива бебето, а той й задава въпрос: „Какво е измислила?“ Тя е намислила да ликвидира Йълдъз и те двамата с Халит да отглеждат бебето.

Ендер се ядосва, че Лейля е толкова близка с Кая. Лейля напуска с Кая празненството. Ендер е притеснена. Тя споделя на Джанер, че има нещо неточно с това момиче. Ендер излиза навън и се сблъсква с Шахика и я пита дали е дала отчет на своя благодетел. Шахика я дразни, че Халит знае за всичко. Ендер  заявява, че на всяка крачка ще се среща с нея. Ендер й  изтъква, че е дошла на празненството, за да види как тя прекарва последните си дни в този дом.

Кая и Лейля пътуват в неизвестна посока. Кая информира Лейля, че я води в Измир при нейната баба. Лейля е силно объркана. Тя се чуди как да се измъкне от ситуацията, и да не бъде разкрита от Кая. Разрязват тортата в чест на Халит Джан. Йълдъз моли майка си да й донесе чантата, и казва на Халит, че трябва да поговорят, но не пред гостите, а трябва да излязат.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.