Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз, откажи се, Чаатай не е за теб!


Йълдъз попада в гаден капан построен от Фериде и Гюлер. Те я карат да започне да се съмнява в успеха на своя бизнес. Но когато Йълдъз е в дома на Фериде, тя се крие. И докато гледа как нейната прислужничка унижава Йълдъз, пристига Чаатай. Той разконспирира действията на майка си. Фериде търпи жестока критика от негова страна.

Дженк разбира, че няма да може да осъществи връзка Йълдъз.

Става ясно, че Съткъ всъщност работи за тайнствен човек, който има за цел да стресира бившите жени на Халит. Йълдъз получава това което иска. Чатай се влюбва в нея и тя получава взаимност. Двамата се целуват и започват връзка. Чаатай и Йълдъз трябва да се крият защото и двете майки не искат младите да имат отношение. Хасан Али има за цял да спечели Ендер като и организира невероятна вечеря. Той кани Асуман, Джанер и Йълдъз. Йълдъз не знае как да съобщи на Бурджу, че е гадже на бившия й.

Фериде е сломена, защото сина й все повече и повече се отдалечава от нея, тя постоянно повтаря на Чаатай, че не е съгласна с връзката му с Йълдъз. Йълдъз и Чаатай са на вечерята, организирана от Хасан Али, който раздава подаръци на всички. Фериде се мъчи да се свърже с Чаатай. Хасан Али отстранява Шахика от бизнеса на компанията. А тя търси подкрепата на Йълдъз. Шахика научава, че Йълдъз излиза със сина на Хасан Али. Йълдъз обаче търпи критика от страна на майка си, че връзката й, едва ли ще бъде успешна. След като има проблем с ателието Йълдъз търси помощта на Дженк. Фериде използва този момент и изпраща свои хора да ги снимат. А през това време Бурджу е при Чаатай и вижда обеците на Йълдъз, разбира, че те двамата са заедно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.