Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер научава шокираща новина за Халит!


Фериде не успява да раздели Чаатай от Йълдъз. Ендер има повод да почерпи, защото получава много голяма награда. Тя се съмнява, че в приза има пръст и Хасан Али. Фериде решава да направи номер на Йълдъз като открива ателие за химическо чистене точно срещу нейното. Йълдъз и Бурджу се скарват, а Йълдъз изразява своето недоволство пред Чаатай и това е причината двамата да започнат да имат проблеми във връзката си. Фериде вече има идея как да раздели Чаатай от Йълдъз, тя решава да намери булка за сина си.

Йълдъз и Чаатай са разделени няколко дни, но Чаатай прави номер на Йълдъз, за да разбере тя, че Чаатай е е важен за нея. Двамата се сдобряват без да знаят, че Фериде вече е открила заместница на Йълдъз. Според Фериде тя познава жена, която е много красива и много скромна, и честна честна. Това е… Шахика.

Бурджу дава информация на Дженк, че Чаатай е с жена, която много обича. Това става причина приятелите Дженк и Чаатай да се скарат. Бурджу използва Дженк и тя си отмъщава на Йълдъз, затова, че е отмъкнала приятеля й. Чаатай се запознава чрез майка си с Шахика. Съткъ има нареждане от тайнствения си господар да пристъпи към действие по уречения план. Ендер усеща, че нещо започва да се случва. Шакика е в дома на Чаатай и кара Йълдъз да изпадне в умопомрачение от ревност. Чаатай уверява Йълдъз, че обича нея. Ендер и Йълдъз и Шахика разговарят. Ендер им съобщава, че…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.