Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз към Халит: Айсел е влюбена в теб!

Лейля  се опитва да разреже един сладкиш, но го обръща и изпада в паника и казва на Кая, че всичко ще сложи на мястото си. Кая я успокоява, че всичко останало в миналото. Нека да се успокои.

В Имението Ийт прави изненада на Лила. Той се моли да му прости. Лейля го кара да се маха.

На излизане от ресторанта, след срещата с Халит, Ендер се сблъсква с Надир, който я кани в автомобила си.

Халит води в огромна къща Йълдъз. Халит казва, че е купил къщата на Халитджан. Халит предлага на Йълдъз да се съберат, заради детето. Йълдъз го пита, каква е причината да й предлага това: дали защото я обича или, защото иска да е близко до Халит Джан? И двете, отговаря Халит.

Ендер отива при Кая. Иска да се види с Ийт, но него го няма. Ендер научава, че Лейля е идвала в дома на Кая. Ендер го убеждава, че тази девойка е лъжкиня и той трябва да внимаваш с нея. Йълдъз вика на разговор Лейля, за да й се похвали, че Халит Джан ще живее в нов дом, купен от баща му Халит. Той е направил предложение да отгледат детето заедно.

Груб, женкар, надменен, незачитащ мнението на другите. Това са определенията за Халит дадени от Йълдъз пред Лейля. Лейля ги записва. И не дава джобни пари, допълва Йълдъз. като положително качество Йълдъз отбелязва, че Халит е добър баща.

Халит намира написаното от Лейля. За кого се отнасят, пита Йълдъз. Тя му казва, че Айсел го е написала за него, защото е платонически влюбена в Халит. Той не може да повярва.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.