Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит крие, че е оказал насилие над Ендер и е набил брат й


Халит излиза с Йълдъз на парти. Всички им обръщат внимание защото за първи път от толкова време насам виждат Халит с Йълдъз, който доскоро излизаше с Шахика. И всички се питат какво се случва в семейство Аргун? Ендер е също заедно с дружинката си от фондацията.

Кая, Леля, Джанер и Емир похапват и водят приятен разговор. Кая видимо е доволен, че Лила присъства на събирането.

Ендер отбеляза че след като Халит излиза с Йълдъз отново, значи всичко се е върнало в старото си русло. Ендер казва, че сигурно Йълдъз не е в час какво е направил Халит. Ендер добавя, че  вероятно Халит не е информирал Йълдъз, че изпратил хората си, за да я сплашат и да набия Джанер, за да подпише акциите и да ги прехвърля на Халит. Йълдъз е изненадана. Ендер разказва историята, в която са я нападнали в собствения си дом и насилствено са я накарат да подпише, че прехвърля акциите си.

Йълдъз е изненадана и пита Халит, защо е постъпил така. Той казва че не е длъжен да им се отчита. Халит става за момент от масата и Йълдъз пита Ендер дали Халит е тръгнал към дъното? Самата Енндер не е сигурна дали ситуацията е толкова критична.

Лейля  се опитва да разреже един сладкиш, но го обръща и изпада в паника и казва, че всичко ще сложи на мястото си. Кая я успокоява и каза, че всичко останало в миналото. Нека да се успокои.

В Имението Ийт прави изненада на Лила. Той се моли да му прости. Лейля го кара да се маха.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.