Тв новини

„Опасно изкушение“: Хасан Али: Ще спечеля Ендер, след което ще я изхвърля от компанията!


Шахика е във фирмата, но никой не й дава достъп до важните решения. Шахика се жалва на Хасан Али, че я е отритнал от управлението и я държи надалеч от това, което се случва в компанията. Хасан Али дава информация на Седаи, че трябва да разузнае от какво се интересува Ендер и го достави. Неговият помощник се чуди защо толкова много обръща внимание на Ендер. Хасан Али му споделя, че иска да я спечели, след което ще я уволни от фирмата. Той иска Ендер да се държа уважително, както всички съдружници.

Фериде се появява в квартала където е ателието на Йълдъз. Асуман е притеснена. Фериде решава да открие ателие за химическо чистене, което е в близост с ателието на Йълдъз. Йълдъз разговаря с Бурджу, която подхвърля, че няма никакви лоши мисли към нея за това че е била с Чаатай и на вечеря в дома на Хасан Али. Йълдъз отвръща, че не е говорила с него.

Шахика отива в ателието на Йълдъз И разбира от Емир, че майката на Чаатай не одобрява връзката му с Йълдъз.

Чаатай официално заявява на майка си, че Йълдъз е неговата приятелка. Йълдъз се засича с Шахика в авокадо бара. Зехра е бясна на Шахика затова, че е манипулирала и навредила на Мерт. Йълдъз и Асуман не позволяват на Зехра да се сбие с Шахика. Шахика се стреми да умилостиви Йълдъз и я моли да накара Хасан Али да я възстанови в управителния съвет на Фирмата. Йълдъз пита какво ще получи в замяна, ако извърши тая услуга на Шахика. Шахика й обещава, че ще направи всичко възможно да подобри отношенията й с Фериде. Йълдъз споменава че има връзка с Чаатай. Шахика й казва да не бърза относно решенията си в тая връзка.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.