Тв новини

„Опасно изкушение“: Асуман: Тежка връзка те очаква, дъще!


Ендер научава от Джанер, че ще бъдат гости на тържествената вечеря, която организира Хасан Али. Причината е, че те са го помирили със сина му Чаатай. Той пристига, идват и Йълдъз и Асуман. Ендер е с брат си и Зехра с Мерт. Ендер вижда Чаатай и от погледа й не убягва, че те двамата с Йълдъз са си много близки. Изненадата на Хасан Али е скъпи часовници на ръката на всеки един от гостите. Чаатай, обаче не е доволен и отправи упрек към баща си. Ендер също се подиграва на Хасан Али. Само Асуман отбелязва, колко щедър човек е президента Хасан Али. Фериде разговори с Гюлер, която я упреква, че се държи много надменно с Чаатай, въпреки че е виновна. Фериде звъни на Чаатай и разбира, че той е на гости на Хасан Али. Тя побеснява, но сина й бързо приключва разговора. Чаатай споделя недоволството си от това, как майка му се държи с него.

Асуман разговаря с Йълдъз и отбелязва, че тя ще има много тежка връзка с Чаатай и заради майка му. Асуман се оплаква на Йълдъз, че Хасан Али е влюбен в Ендер и не й обръща внимание. Йълдъз я успокоява, че Ендер няма да му обърне внимание. Асуман, обаче контрира дъщеря си и казва, че с ледената си надменност Ендер го предизвиква да върви след нея като малко кученце.

Доан е бил дълго време в затвора, спасявайки Хасан Али. Той го посещава в офиса му. Хасан Али се радва да го види и даже го запознава с Мерт. Доан е много доволен от него, тъй като през цялото време в затвора, му е оказвал съдействие. Хасан Али лъже Доан, че ще го назначи в компанията. След като Доан си тръгва Хасан Али разговаря с един от помощниците си да внимава и да не го допуска в близост до фирмата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.