Тв новини

„Опасно изкушение“: Готвят клопка на Ендер и Халит


Йълдъз иска да влезе в имението, но охранителите не я пускат, защото й е забранен достъпът. Йълдъз взима лодка и се мъчи да влезе по море в имението. Тя влиза и иска да се бие с Ендер като я обвинява, че тя е причината да се раздели с Халит Джан. Тя иска от нея да й помогне Халит Джан отново да се върне при нея. Ендер отказва. Халит разбира какво става и вика полиция. Те арестуват Йълдъз. Кая успява да я спаси, като издейства нейното освобождаване. Шахика е наясно какво се случва от информацията, която й дава Кая, който е помогнал за освобождаването на Йълдъз. Шахика вижда тука възможност за действие и обещава на Йълдъз да й помогне за попечителството над Халит Джан.

Асуман е обезпокоена от факта, че Шахика започва отново да комуникира с дъщеря й. Предупреждава я да внимава какво прави, защото е възможно Шахика отново да я вкарва в някаква мръсна игра. Мерт решава да направи номер на Керим като му дава идея да отворят сейфа на Халит и да търсят доказателства, чрез които да го манипулират. Керим е готов. Мерт трябва да разбере какъв е кода от сейфа на Халит. Ийт влиза в комбина с Шахика, за да помогнат на Йълдъз за попечителството над Халит Джан. За да го накара да се съгласи Шахика го лъже, че Кая е хванал майка му с любовник и е категорична – да не казва пред никого за това, което е научил.

Ийт е готов да работи с Шахика. Той е изпратен в имението, за да направи, така че Ендер и Халит да се разведат. Ендер разбира, че Айсел дава информация на Йълдъз за това, което се случва в имението и за нейното дете. Тя получава предупреждение, че ще бъде изхвърлена от Имението. Йълдъз научава от Айсел какво й  готви Ендер. Ийт и Йълдъз решават да направя, така че Ендер да влезе в конфликт с Халит.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.