Тв новини

„Опасно изкушение“: Докъде ще доведе постановката на Ийт и Шахика?


Йълдъз която до този момент не е наясно, защо Халит я низвергна и се изгаври с нея, научава от Кая причината. Той й разказва за снимките. Йълдъз с лодка се добира до имението, но Халит я посреща и я гони най-безцеремонно. Шахика е наясно какво се случва и решава да се съюзи с Йълдъз.

Ийт се нанася в имението на Халит и така подучен от Шахика, те смятат че ще успеят да помогнат на Йълдъз. Йълдъз научава от Айсел как е детето. Ендер не е доволна, че Айсел е агент на Йълдъз.Това настройва Ендер срещу Айсел и тя взима решението да махне прислужницата от Имението. Ийт успява да се сдобри с Ендер. А Ендер, както е обещала на Халит, удържа на думата си, че ще се грижи за Халит Джан.Тя му взема гувернантка.

Халит не е доволен че Ийт е в дома му. Керем се опитва да ограби Халит, но е заловен от полицията Това е номер на Мерт, който успява да се отърве от Керим. Керим ще лежи дълго време в затвора. Той съзнава тежката си участ и преди това разговаря с Йълдъз и й казва, че много я обича. Сбогува се с нея. Халит информира фамилията за случката в холдинга и за ареста на Керим.

Зехра много харесва Мерт. Оказва се, че и Халит е запленен от него. Йълдъз е подпомогната от Ийт и Айсел и те наговарят Халит, че гувернантката, наета от Ендер трови бебето. Ендер е ядосана от ситуацията, тя решава да изгони Айсел. Айсел и Зехра, обаче я записват и информират Халит за случващото се. Шахика, по неин си начин, обработва записите и ги дават на Халит, който напълно е сигурен, че Ендер не се грижи добре за бебето им, поради тази причина Халит разтрогва брака си с Ендер.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.