Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер се готви да разобличи Чаатай, че си има любовница!


Чаатай по никакъв начин не може да прости на Йълдъз и затова тя не е спокойна в душата си. Когато Чаатай не се прибра да пренощува, Йълдъз е обхваната от лоши мисли. Ендер предупреди Фейза да не смее да си играе с нея и да знае мястото си. Тя може да измами Йомер, но не и нея.

Ендер подозира, че Фейза има тайна връзка с Чаатай. Йълдъз иска Фейза да изчезне от живота им. В крайна сметка с появата й отношенията им с Чаатай се влошиха значително. Йълдъз се обажда на Кумру, за да я покани на вечеря. Тя се надява по този начин да върне Чаатай у дома. Кумру отказа и обясни факта с това, че иска да прекара време с приятеля си. Кумру се интересува от Чаатай, наистина ли са толкова зле отношенията им със съпругата му?

В крайна сметка той започва да прекарва все повече време в нейната компания. Животът на Йълдъз напоследък започва да се развива по съвсем различен начин, но на помощ й се притичва Ендер, която е готова да й помогне да се справи с внезапно възникналите проблеми.

Отношенията между Чаатай и Ендер започват да се изострят. Ендер възнамерява да хване Чаатай с любовницата му и този път тя ще има доказателства за предателството му. Когато Ендер идва при Йълдъз и обяви плана си, тя започна да се съмнява. Йълдъз е наясно, че ако направи нов скандал, тогава Чаатай със сигурност ще я изгони навън…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.