Тв новини

bTV спира излъчването на „Опасно изкушение“


bTV спира излъчването на „Опасно изкушение“

От 26 декември до 1 януари от 20:00 ч. по bTV ще бъдат излъчвани популярни игрални филми.

„Опасно изкушение“ стартира отновоот 2 януари (понеделник) и до 7 януари (петък) ще върви всеки делник от 20:00 до 22:00 ч.

От 9 януари (понеделник) нататък теленовелата вече ще се позиционира от понеделник до петък от 20:00 до 21:00 ч.

Какво ще видим през Новата година в „Опасно изкушение“?

Шахика казва на Ендер, че никога няма да я остави в беда, още по-малко да я остави да остарее съвсем сама. Ако има нужда от нещо, дори пари, винаги може да се обърне към нея за помощ. Ендер смята, че намирайки се в тази позиция, Шахика започва да преминава всякакви граници. Ендер дава полезни съвети на Хасан Али. Той трябва да погледне по-отблизо онези хора, на които има доверие и ги смята за верни. И това е особено необходимо по отношение на Махмуд. Но Хасан Али винаги се е доверявал на този човек и е решил лично да говори с него.

Той вярва, че само Махмуд ще може да се справи с тази сложна и объркваща материя. Махмуд е готов да изпълни всяко нареждане на председателя. Хасан Али му казва, че трябва да намери начин да се отърве от Шахика веднъж завинаги. За него, и Шахика, и Ендер са еднакви и са напълно неразличими една от друга.

Но Ендер вярва, че Хасан Али силно подценява Шахика, както и нейните способности. Когато Шахика е вкъщи, непознат мъж с маска си проправя път към нея и я нападна. Шахика започна да се съпротивлява и демонстрира цялата си сила. Но мъжът е по-силен. Той я хвърля на пода, а след това слага въже около врата й и започва да я души …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.