Тв новини

„Опасно изкушение“ Ендер нокаутира всички!


Ендер успява да подреди правилно картите си и влиза в управата на Аргун холдинг

Зейнеп се връща в офиса си и казва на Йълдъз, че повече не може да стои във фирмата и иска да излезе. Зейнеп се чуди как Ендер внезапно се е съгласила на развод с Алихан.

Халит звъни и пита Йълдъз дали знае нещо за продажбата на дома, която е организирала майка й. Той казва да разбере какво се случва. Започва събранието на холдинга. Влиза Ендер. Халит я пита:“Какво правиш ти тук?“ „Аз исках да задам същия въпрос казва Ендер не сте ме повикали като ваш основен съдружник.“ Халит е изненадан. „Няма да ви губя времето, казва Ендер – и ще кажа само, че от днес аз притежавам 15% от акциите на Аргун холдинг. И съобразно това имам право на глас,следователно събранието не може да мине без мен.“ Халит казва, че това е невъзможно.

Алихан взима документите да ги разгледа. Той казва, че не може да повярва, че сестра му е направила това нещо. Халит иска да поговорят насаме с Ендер. Алихан нарежда на Метин да прегледа документите и да ги провери.

Ендер казва на Алихан, че Зерин й е дала акциите.

„Какво можеш да направиш с тия 15%, пита Халит – основния дял притежавам аз в този Холдинг. Ще става така, както аз искам.“ Затова съм  дошла, за да се договори с теб“, заявява Ендер. „Ти смяташ, че аз ще се договарям с теб“ отговаря Халит. „А защо не? , репликира Ендер. Халит се връща иска да остане насаме с Алихан. Халит казва, че тя е подписала развода без да иска нещо защото вече го е получила. Метин се връща и казва, че е проучил документите, които Ендер е представила и те нищо не могат да направят защото Зерин, сама ги е подписала. Всичко е законно.

Зерин пристига в офиса. Алихан и Халит й се нахвърлят и питат знае ли какво върши. Халит казва, че Ендер е проникнала в компанията. Халит й се сърди, че не го е попитала преди да свърши това дело този момент влиза Ендер. Зерин крещи, че ще даде акциите си, на когото си иска. „Зле се чувствах, че брат ми е женен за тази жена, става въпрос за спасението на моя брат. Аз бих направила всичко, за да спася брат си.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.